« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
(ne)mogući transferi

Manchester United želi Luku Modrića

Prema natpisima engleskih medija Alex Ferguson želi vidjeti našeg reprezentativca Luku Modrića u redovima Manchestera te nudi i novce i Michaela Carricka zauzvrat

naš reprezentativac u dresu Tottenhama
naš reprezentativac u dresu Tottenhama (arhiva)
Više o

Luka Modrić

,

Tottenham

,

Manchester United

,

Harry Redknapp

,

Luka Modrić transfer

,

Modrić tranfer Manchester

,

Michael Carrick

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson želio bi do kraja ljetnog prijelaznog roka dovesti veznjaka Tottenhama i hrvatske reprezentacije Luku Modrića (23), objavljeno je danas na internetskim stranicama britanskog besplatnog dnevnika "Metro".

U kolumni u kojoj se komentiraju mogući transferi u engleskom nogometu navodi se da je Ferguson spreman dati deset milijuna funti i engleskog reprezentativca Michaela Carricka (28) za Luku Modrića. Carrick je bio član Tottenhama od 2004. do 2006., kada je prešao u Manchester United za 18 milijuna funti. Po visini odštete Carrick je bio peti najskuplji igrač u povijesti Manchester Uniteda.

Kolumnist "Metroa" ocjenjuje kako su vrlo male šanse da se ostvari ovaj transfer i to iz nekoliko razloga. Carrick nije adekvatna zamjena za Modrića, koji je ključni igrač Tottenhama, a niti trener Spursa Harry Redknapp nema namjeru odreći se svog najboljeg igrača.

Modrić je prošle godine potpisao šestogodišnji ugovor sa Tottenhamom, koji je zagrebačkom Dinamu, prema medijskim napisima, platio 19 milijuna eura odštete.

Izvor: Hina

24.08.2009. 18:58:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh