« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
spremni za pobjede

Bilić objavio popis igrača za sraz s Bjelorusijom i Engleskom

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije odabrao sastav za predstojeće kvalifikacijske utakmice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

nogometna reprezentacija

,

kvalifikacije za SP

Slaven Bilić objavio je popis od 24 igrača koji će konkurirati za nastup na kvalifikacijskim utakmicama za odlazak na SP 2010. protiv Bjelorusije i Engleske.

"Još su svježi dojmovi s utakmice u Minsku s kojom smo se vratili u utrku za nastup na SP do čega nas dijele još najmanje tri kvalifikacijske utakmice, a možda i dvije u dodatnim kvalifikacijama, ali za nas je sada najvažnija ona protiv Bjelorusije. Nju moramo dobiti, a to neće biti nimalo lako jer i Bjelorusiji u Maksimiru igra samo pobjeda koja je ponovo vraća u borbu za drugo mjesto", rekao je Bilić, ističući da će o utakmici s Engleskom početi razmišljati tek nakon susreta s Bjelorusijom.

Popis reprezentativaca za utakmice protiv Bjelorusije i Engleske:

VRATARI - Stipe Pletikosa (Spartak), Vedran Runje (Lens), Danijel Subašić (Hajduk).

BRANIČI - Vedran Ćorluka (Tottenham), Ivica Križanac (Zenit), Josip Šimunić (Hoffenheim), Hrvoje Čale (Trabzonspor), Dino Drpić (Karlsruhe), Hrvoje Vejić (Hajduk).

VEZNI IGRAČI - Darijo Srna (Šahtar), Ivan Jurić (Genoa), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Nikola Pokrivač (Red Bull), Jerko Leko (Monaco), Danijel Pranjić (Bayern), Luka Modrić (Tottenham), Niko Kranjčar (Portsmouth), Ivan Rakitić (Schalke), Anas Sharbini (Hajduk).

NAPADAČI: Ivica Olić (Bayern), Mladen Petrić (HSV), Mario Mandžukić (Dinamo), Eduardo da Silva (Arsenal), Ivan Klasnić (Nantes).

Predpozive su dobili Drago Gabrić (Trabzonspor) i Nikola Kalinić (Blackburn).

Izvor: Hina

24.08.2009. 21:14:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh