« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
premiership

Manchester izgubio, Tottenham briljirao

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester United doživio je neočekivani poraz na gostovanju kod Burnleya 0:1 u susretu drugog kola Premiershipa

Luka Modrić za Tottenham
Luka Modrić za Tottenham (arhiva)
Više o

nogomet

,

Premiership

,

Tottenham

,

Manchester United

,

Manchester - Burnley

Pogodak odluke postigao je Robbie Blake u 19. minuti. Bila je to prva utakmica Burnleya u elitnom društvu nakon 33 godine čekanja. U očajnu večer Crvenih vragova uklopio se i Michael Carrick koji je u 43. minuti promašio jedanaesterac, točnije njegov udarac je obranio Brian Jensen.

Za razliku od Uniteda, Tottenham se prošetao na gostovanju kod Hull Citya pobijedivši 5:1. Junak utakmice bio je Jermain Defoe koji je postigao tri pogotka (10, 45, 90), a golove su postigli i Palacios (14), te Keane (78), dok je strijelac za Hull bio Hunt (25). Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je do 85. minuzte, dok je Vedran Ćorluka odradio cijeli susret.

Birmingham je u samoj završnici slomio Portsmouth 1:0, a strijelac je bio James McFadden u drugoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca. Niko Kranjčar je odigrao svih 90 minuta za goste koji su upisali i drugi poraz na startu prvenstva.

U posljednjem susretu večeri Liverpool je rutinski odradio posao protiv Stokea 4:0. Strijelci su bili Torres (4), Johnson (45), Kuyt (78) i Ngog (90+3).

Izvor: Hina

19.08.2009. 23:58:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh