« Film
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
COOL

Mamma Mia: Here We Go Again najgledaniji film ljeta!

Nastavak hit mjuzikla ovog ljeta je najgledaniji film – više od 100 000 gledatelja pogledalo je Mamma Mia: Here We Go Again

Veliki uspjeh filma
Veliki uspjeh filma (Editus)
Više o

Mamma Mia: Here We Go Again

Čak desetljeće nakon velikog uspjeha prvog dijela, nastavak popularnog filmskog mjuzikla ponovno je rasplesao svijet Abbainim bezvremenskim hitovima. Povratak obožavane filmske ekipe na velika platna i nova doza sunca, mora, pjesme i plesa iz tjedna u tjedan osvajaju publiku svih generacija.

Nakon svečane pretpremijere u Pulskoj Areni kojoj je prisustvovalo preko šest tisuća ljudi te preko 50 rasprodanih projekcija na ljetnim pozornicama na Jadranu, Mamma Mia: Here We Go Again! je postala najgledaniji film ljeta sa više od 100 000 gledatelja!

Mamma Mia: Here We Go Again! odvodi publiku na glazbeno putovanje kroz vrijeme, ispreplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. Na bajkovitom otoku Kalokairi (kojeg u filmu „glumi" naš Vis), Sophie se sprema za svečano otvorenje renoviranog hotela Bella Donna. Našavši se „u majčinim cipelama", pronalazi preostale dijelove slagalice o njezina tri oca i davnom ljetu kojeg je sve počelo, baš na tom mjestu na kojem se ona danas nalazi. Glazbena nas priča tada odvodi u 1979. godinu gdje su raspjevane Donna, Tanya, i Rosie upravo diplomirale na Oxfordu, a pred njima je ljeto koje će odrediti ostatak njihovih života...

Glumačkoj postavi s Amandom Seyfried, Dominicom Cooperom, Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Colinom Firthom, Stellanom Skarsgårdom, Christine Baranski i Julie Walters, pridružuju se Lily James, Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan, CHER, Celia Imrie te Andy Garcia.

Ako još niste, pravo je vrijeme da se pridružite slavlju na otoku ljubavi, pjesme i plesa i to iz udobnosti naslonjača vašeg omiljenog kina. Nikako ne propustite zabavu uz Mamma Mia: Here We Go Again!

29.08.2018. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh