« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
SRCEDRAPAJUĆE

Maminjo još jednom 'briljirao' pred kamerama

POGLEDAJTE VIDEO - Mamića su nakon sinoćnje utakmice, za koju su naravno krivi igrači, vlastita djeca molila da ne umre, od muke, naravno

(Dragan Matić/Cropix/Infopunkt)
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

Mario Mandžukić

,

Anderlecht

Nakon sinoćnjeg poraza od Anderlechta izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću prekipjelo je te je donio "najtežu odluku u životu". Odlučio je kazniti igrača Marija Mandžukića sa 100 tisuća eura zbog prigovora i neprimjerenog ponašanja na utakmici u Salzburgu. Također, cijelu sezonu neće se isplaćivati premije igračima i treneru kluba, a ostat će i bez nagrada za osvajanje lanjskog prvenstva i kupa.

"Igrači su isključivi krivci za sve ovo što se dogodilo. Oni su neprofesionalni, sportski neodgojeni, siti i bahati. Posljedica toga je da već treću godinu za redom u Europskoj ligi ne možemo osvojiti više od dva-tri boda. Mandžukić nam svojim seljačkim ponašanjem ostavlja na cjedilu. A deset puta smo mu povećali ugovor. Ali sad će opet svi reći: Mamić opet divlja."

Na pitanje jesu li igrači obaviješteni o kaznama rekao je da će sve saznati preko medija.

"Neću im ja zvati psihologe i prevodioce da im kažu da su kažnjeni", rekao je.

Mamić je posumnjao i u svoju budućnost na čelu Dinama.

"Poljuljan sam i jako uzdrman. Ali nemam alternativu, moram biti tu jer ako mene nema, tko će osiguravati plaće?", zaključio je Mamić.

Skoro sam umro!

U sebi svojstvenom i već poznatom dramaturškom prikazu težine poraza koja je pala naravno na njega osobno jer on je, ukoliko već niste primijetili, najempatičnija osoba u povijesti nogometa, Maminjo je izjavio: "Noćas mi je bila najteža noć otkad sam u Maksimiru. Oko 4 sata ujutro skoro sam umro. Žena i djeca plakali su mi oko kreveta i molili me da ne umrem".

Daljnji opis je suvišan, ali jedno je sigurno - u propasti hrvatskog nogometa barem se rađaju nove zvijezde dostojne sapunica Jelene Veljače pa je medijski prostor barem 'nečime' popunjen. Stoga, gledajte i plačite, ili se smijite, kako vam drago, ali ravnodušni ne možete ostati.

 

(Infopunkt/Metro-portal)

 

18.09.2009. 15:14:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh