« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
HUMANITARNO

Mali Stjepan treba pomoć, odazovite se

Svakodnevno su mu potrebni lijekovi, nužni da bi mogao normalno disati kao i razni sirupi za iskašljavanje koje mora uzimati i po 3 puta dnevn

Mali Stjepan živi u groznim uvjetima i bolesti
Mali Stjepan živi u groznim uvjetima i bolesti (Facebook)
Više o

humanitarna pomoć

,

Stjepan Sindičić

,

Erika Sindičić

Mama Erika samohrana je majka petogodišnjeg sina Stjepana.Uvjeti u kojima ova majka živi sa svojim sinom, više su nego neljudski. Stara kuća je u fazi raspadanja. Napravljena je od trske i blata, te je za svakog jačeg pljuska kompletno poplavljena. Sve odvodne cijevi su trule, vlaga polako dopire i do struje, a majka je svakoga dana u strahu da se nešto ne zapali ili uruši.

U kuću su se nastanili i miševi koji su već pojeli pola zidova i kojih se Erika ne može riješiti, a malom Stjepanu odasvud vreba opasnost od raznih zaraza. Majka je u uzaludnoj potrazi za poslom jer žive od socijalne pomoći, svakodnevno zbrajajući kunu po kunu kako bi mogli preživjeti iz mjeseca u mjesec.

Stjepan je zbog vlage i ovih teških uvjeta obolio od bronhitisa. Svakodnevno su mu potrebni lijekovi, nužni da bi mogao normalno disati kao i razni sirupi za iskašljavanje koje mora uzimati i po 3 puta dnevno. Sve su češći i odlasci na kontrole u bolnicu koja im nije baš blizu, pa koriste javni prijevoz koji im je također dodatni trošak, a do bolnice moraju pješačiti i do 4 km.

Podaci za uplatu humanitarne pomoći za malog Stjepana:

ERIKA SINDIČIĆ

PBZ 2340009-3215444991

(ako se plaća netbankingom najčešće treba u model pred pozivom na broj staviti 00, a u poziv na broj datum bez točaka)

29.09.2012. 11:46:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh