« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
supertalent

Mali bubnjar Leni oduševio žiri

Žestoki četverogodišnji roker nastupom u showu Nove TV osvojio srca nacije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nova TV)
Više o

Supertalent

,

Supertalent NovaTV

,

favorit Supertalenta

Kad je mali bubnjar-roker Leni iz Žminja završio svoj nastup u pratnji oca Dejana na gitari, sva tri člana žirija Supertalenta ostala su bez riječi. Publika je pak malog „udarača" podržavala pljeskajući sve vrijeme.

„Leni je osjetio ritam dok je još bio u maminom trbuhu na koncertu Discipline Kitschme. Prvi put je sjeo za bubnjeve kad je imao samo godinu dana i sedam mjeseci. Sa tri godine je bubnjao po kanti za smeće, pa nam nije preostalo ništa drugo nego mu kupiti bubnjeve. Kad ih je napokon dobio, počeo je svirati već u sedam ujutro", pohvalio se otac istovremeno ispričavajući se susjedima koji zbog toga možda nisu imali mira.

Leni je pak bez ustručavanja informirao žiri o svojem ukusu za glazbu: „Slušam AC/DC i Iron Maiden, a kad narastem bit ću Michael Jackson."

Osim malog Lenija, show su obilježili nastupi 29-godišnjeg plesača Tomislava Topalovića iz Rijeke koji je svojom koreografijom za pjesmu „Za tvoje snene oči" grupe Colonia nasmijao sve prisutne; Enes Bešlagić toliko se uživio u njegov nastup da mu se čak i pridružio na pozornici.

Na kraju vrijedi spomenuti i osječkog trbušnog plesača Vjekoslava koji je svojim kostimom i nastupom uspio pridobiti i inače tvrdog Dubravka Merlića.

16.10.2009. 22:51:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh