« Seks
objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana
MA DA!

Mali, ali tehničar - ipak vrijedi?!

Većina žena ne postiže orgazam samo kroz penetraciju i kao takva, ona ne bi trebala biti primarno pitanje za heteroseksualne muškarce s malim penisima

Ne morate skrivati pitona da bi zadovoljili ženu
Ne morate skrivati pitona da bi zadovoljili ženu (Arhiva)
Više o

seks

,

veličina penisa

,

mali penis

,

orgazam

Mali, ali tehničar izlika je koju će svaki muškarac koji vjeruje da nije baš nešto obdaren među nogama ponuditi kao argument za dobar seks, dok će se oni s većim primjercima samo nadmoćno smješkati - no, tko je zapravo u pravu.

Dok je prosječni penis u erekciji oko 14 centimetara, za dio muškaraca (0,6 posto svjetske populacije) njihova 'veličina' jest 7.5 centimetara. Muškaraca koji su pogođeni ovim stanjem, podijelili su svoje nedoumice na internetu, rekavši kako imaju osjećaj da njihove partnerice ne osjećaju ništa kod penetracije.

No, seks terapeuti inzistiraju na tome da ne vide razlog zašto postoji toliko stigme oko manjih penisa, budući da neki od najpodražavajućih dijelova seksa ne uključuju penetraciju.

"Može vam pomoći da se usredotočite na druge vrste stimulacija, poput stimulacije klitorisa", izjavio je za Daily Mail Online dr. Stephen Snyder, seksualni terapeut.

Dr. Snyder, autor knjige koja se uskoro izdaje 'Love Worth Making', savjetovao je muškarce s mikropenisima u prošlosti.

On ukazuje na činjenicu da većina žena ne postiže orgazam samo kroz penetraciju i kao takva, ona ne bi trebala biti primarno pitanje za heteroseksualne muškarce s malim penisima.

"Neke žene vole taj osjećaj da su u potpunosti ispunjene,  ali ne sve. Za mnoge žene, druge vrste stimulacije su daleko važnije", objasnio je. "Razmislite na ovaj način: lezbijke imaju savršeno dobar seks bez penisa."

Doista, istraživanje objavljeno od Indiana University School of Public Health-Bloomington u rujnu otkrilo je da čak 75 posto žena treba stimulaciju klitorisa kako bi postigle orgazam. Samo 18 posto njih moglo je doći do vrhunca samo penetracijom.  

Prema riječima dr. Snydera, muškarci koji znaju da penetracija nije njihovo 'oružje', ,  postaju bolji u drugim vrstama stimulacija, što može biti daleko bolje za njihovu partnericu. 

07.12.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh