« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
DVORANA MLADOST 15.12.

Majke i Psihomodo Pop na humanitarnom koncertu u Rijeci

Dio prihoda od koncerta u u riječkoj dvorani Mladost namijenjen je Udruzi za sindrom 'Down - Rijeka 21' - OSVOJITE ULAZNICE

Goran Bare
Goran Bare (Majke/Psihomodo pop)
Više o

Rijeka

,

Goran Bare

,

Majke

,

humanitarni koncert

,

Psihomodo Pop

,

Down - Rijeka 21

,

dvorana Mladost

U srijedu 15. prosinca s početkom u 20 sati u riječkoj dvorani Mladost održat će se humanitarni koncertni spektakl čiji je dio prihoda namijenjen Udruzi za sindrom „Down - Rijeka 21". Na koncertu će nastupiti zagrebačke rock legende Psihomodo Pop, vinkovačka rock legenda Goran Bare sa svojom grupom Majke te pobjednici ovogodišnjeg Ri - Rock Festivala.

Psihomodo Pop, jedan od najvećih bendova s ovih prostora, bend koji se u svojih 27 godina nikada nije razišao niti podilazio kompromisima, bend koji „fura svoju spiku do kraja" i još uvijek žari i pali svojom energijom na live nastupima jednako kao i na samim počecima. Psihomodo Pop ovom prilikom promoviraju vinil izdanje svog posljednjeg vrlo uspješnog albuma „Jeee! Jeee! Jeee!" te uskoro objavljivanje prvog live DVD-a „Ste Dobro?" (oboje Croatia Records) snimljenog prošle godine u zagrebačkom Boogaloou.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Pored toga Psihomodo također najavljuju rad na novom albumu koji će biti u stilu ranih Psihomodo kada su im glavni uzori bili Ramonesi pa ćemo možda uživo čuti i neku potpuno novu pjesmu. Psihomodo će naravno odsvirati i većinu starih, svima dobro poznatih hitova poput „Ramona", „Ja volim samo sebe", „Volim crtane filmove", „Osjećam se haj", „Frida", „Natrag u garažu", „Kad sam imao 16", „Nebo", „Telegram Sam", „Bože čuvaj Psihomodo", „Mila",...kao i novije stvari „Domovine sin", „Totalno sam Lud", „ Stabilno", „Jeee! Jeee! Jeee!"

Legendarni i karizmatični Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik ove godine bilježi 30 godina rada. Bare iza sebe ima 10 albuma, dobio je mnoge diskografske nagrade i zasluženo ne silazi s vrha rock scene!

Bare će nakon dužeg vremena nastupiti u Rijeci i ovim povodom odsvirati presjek svoje karijere od svojih početaka s grupom Majke kao i hitove iz solo karijere. Tako ćemo na koncertu čuti pjesme iz razdoblja Majki poput „Putujem", „Mene ne zanima", „A ti još plačeš", „Odvedi me", „Fantastična vatra", „Budi ponosan" kao i njegove solo hitove „Put ka sreći", „Ne pomišljaj na kraj", „Za koga? Za život!", „Izabirem život", „Svako jutro nije loš",....

Kao predgrupa nastupit će grupa pobjednik 32. Ri - Rock Festivala čija će se finalna večer s proglašenjem pobjednika održati 11. prosinca u riječkoj Streo Studio dvorani.

Koncert će započeti u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kn na slijedećim prodajnim mjestima:
Dvorana Mladost - Trg V. Bubnja 1,
Pipistrello by Alvaro Naćimović - Užarska 17 A,
Phanas - Ivana Zajca 9,
Champagen bar Pommery - Korzo 33,
Caffe bar Maat - Trg V. Bubnja bb,
Gradski kartomat Korzo,
Turistički informativni centar Korzo,
Agencija New sound - Trg Maršala Tita 2 (Matulji),
Ljetna pozornica Opatija,
www.kulturaplus.com.

Prije koncerta ulaznice će koštati 100 kn.

09.12.2010. 19:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh