« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Maja Posavec i Ivan Kapec pripremaju „Večer s Cohenom“ u četvrtak u Saxu!

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom „umjetniku ljubavi i smrti", kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari

Tribute velikom Cohenu
Tribute velikom Cohenu (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Maja Posavec

,

Ivan Kapec

Kažu da je 2016. jedna od najtežih godina u povijesti glazbe i pop kulture općenito jer su nas napustili brojni velikani. Jedan od njih je i kanadski pisac, pjesnik i svakako jedan od najznačajnijih kantautora svih vremena. Riječ je naravno o Leonardu Cohenu.

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom „umjetniku ljubavi i smrti", kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat" Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila prateći vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

Putovanje pomalo mračnim i nesigurnim Cohenovim stazama dogodit će se u Saxu u četvrtak, 9. studenoga. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, a može se kupiti tijekom radnog vremena kluba: ponedjeljak 17-23h, utorak 19-00h i srijeda 18-23h. Zbog intimne prirode koncerta broj ulaznica je ograničen pa se toplo preporuča da svi zainteresirani osiguraju svoje ulaznice na vrijeme. Na dan će ako ih ostane koštati 45 kuna.

„Ring the bells that still can ring

Forget your perfect offering

There is a crack in everything

That's how the light gets in."

06.11.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh