« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
KONCERTI

Maideni i Cohen gotovo rasprodani

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku s obećanjem da će pripremiti vrhunski spektakl ravan onom iz osamdesetih godina

Ulaznice idu kao halva :)
Ulaznice idu kao halva :) (AdriaEntertainment)
Više o

Iron Maiden

,

ulaznice

,

koncert

,

Leonard Cohen

,

cijena ulaznica

Za koncert legendarnog Leonarda Cohena u Puli u prodaji je ostalo još manje od sto ulaznica, po cijeni od 210 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.

Neponovljivi glazbenik čija karijera traje već šest desetljeća - Leonard Cohen će 2. kolovoza nastupiti u antičkoj rimskoj Areni u Puli. Ne propustite jedinstvenog i neponovljivog Leonarda Cohena koji se vraća u Hrvatsku s emotivnim, dirljivim te legendarnim koncertom ispod zvjezdanog neba koji će se održati u pulskoj Areni.

Uz ulaznice za laganu i posebnu noć uz glazbu Leonarda Cohena, najtraženije su ulaznice za glasne i žestoke velikane heavy metala - IRON MAIDEN!

IRON MAIDEN se također vraćaju u Hrvatsku s obećanjem da će pripremiti vrhunski spektakl ravan onom iz osamdesetih godina kad su zabljesnuli na svjetskoj glazbenoj sceni! Obzirom da imaju zaista veliku bazu vjernih fanova ne iznenađuje činjenica kako je Arena Zagreb skoro rasprodana.

IRON MAIDEN se vraćaju u Hrvatsku s obećanjem da će pripremiti vrhunski spektakl ravan onom iz osamdesetih godina kad su zabljesnuli na svjetskoj glazbenoj sceni! Obzirom da imaju zaista veliku bazu vjernih fanova ne iznenađuje činjenica kako je Arena Zagreb skoro rasprodana. U prodaji je još manje od 1000 ulaznica za kategorije po cijeni od 210 kn. Svega nekoliko ulaznica dostupno je i za lože Arene Zagreb.

Iron Maiden su trenutno na svojoj Maiden England turneji. U sklopu te turneje će 31. srpnja održati koncert u Areni Zagreb!

Maideni su jedan od najutjecajnijih i najnagrađivanijih britanskih izvođača. Prodali su oko 90 milijuna albuma, održali više od 2000 koncerata u 58 država te su izdali 15 studijskih albuma od kojih je svaki album pohvaljen od strane kritike kao vrlo kvalitetno i moćno djelo.

Iron Maiden spektakl uveličat će 2 velika benda: Anthrax i Voodoo six!!

Ulaznice za oba koncerta su dostupne na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

***Napomena: postoji mogućnost da svoje ulaznice nećete moći nabaviti u prodajnim mjestima Dalasa i Dancing Beara, zbog tehničkih problema uzrokovanih fiskalizacijom. Ne brinite, sve ulaznice dostupne su na svim ostalim prodajnim mjestima, kao što su Tisak, Tisak Media, Petrol, Eclusive change, Integral itd... Popis prodajnih mjesta potražite na www.eventim.hr. 

ADRIA ENTERTAINMENT ponosno predstavlja:

ROGER WATERS, THE WALL/Split, Poljud, 23.7.2013.

SANTANA/Zadar, Jazine (open air), 29.7.2013.

IRON MAIDEN/Zagreb, Arena, 31.7.2013.

LEONARD COHEN/Pula, Arena, 2.8.2013.

ROBBIE WILLIAMS/Zagreb, Maksimir, 13.8.2013.

PETER GABRIEL/Zagreb, Arena, 5.10.2013.

11.07.2013. 13:41:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh