« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
HAK

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti

Promet je pojačan na autocestama A1, A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane i na autocesti A2 Zagreb-Macelj u oba smjera

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

promet

,

ceste

,

magla

Osobito oprezno treba voziti na autocesti A1 od Zagreba do Karlovca te između Otočca i tunela Sveti Rok, na autocesti A2 Zagreb-Macelj cijelom dužinom, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između Nove Gradiške i Velike Kopanice, a na A4 Zagreb-Goričan između Goričana i Brezničkog Huma.

U Zagrebu, za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko), a otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu. Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko. U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu. Za sav promet je zbog radova zatvorena državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima Bregana, Macelj i Stara Gradiška u oba smjera, a na Kaštelu na ulazu u zemlju. Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

08.08.2010. 10:28:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh