« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
STANJE U PROMETU

HAK: Magla na dionicama autocesta A1, A3 i A4

Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, javlja HAK

Cesta
Cesta (Arhiva)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

magla

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji, te sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub. Magle posebice ima na dionicama autocesta: A 1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, od Bregane do Velike Kopanice, te duž cijele A 4 Zagreb-Goričan.

Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Na autocesti A 1, zbog redovnog održavanja, kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a zabrana je prolaska za izvanredne prijevoze čija širina prelazi 3,40 metra.

Za sav promet zbog radova zatvoreni su:

  • D 36 Popovača-Sisak kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad-Martinska Ves ili Kutina-Novska-Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.
  • D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.
  • na Istarskom su ipsilonu zatvoreni: čvor Umag, čvor Buje i zapadni dio čvora Žminj (izlaz u smjeru Rijeka-Žminj i ulaz u smjeru Žminj-Kanfanar).


Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Zbog štrajka vozača teretnih vozila u BiH, teretna vozila nemogu prometovati preko graničnih prijelaza: Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Stara Gradiška. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti plove prema redu plovidbe.

12.10.2010. 08:32:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh