« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Magic Box predstavlja treće izdanje online koncerta

Magic Box donosi treće izdanje online koncerta i to u subotu, 14. studenog, na "starom" mjestu, u HUB-u 385, s početkom u 18 sati

Magic Box online koncert
Magic Box online koncert (Arhiva)
Više o

koncert

,

Radio 808

,

Magic Box

Nakon dva uspješna, proljetna izdanja, online koncerti u zajedničkoj organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma su dobili zajednički nazivnik - Magic Box. Što sve još sadrži Magic Box? Ostani u toku i otkrivaj detalje.

U nastavku epidemije o pravim koncertnim i festivalskim iskustvima može se samo maštati, stoga Magic Box donosi treće izdanje online koncerta i to u subotu, 14. studenog, na "starom" mjestu, u HUB-u 385, s početkom u 18 sati.

Magic Box i ovom prilikom predstavlja najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Skoro pa pravo koncertno iskustvo online publici ovaj put će pružiti Detour, premijerno u sastavu s dvije nove pjevačice, girlpower trojka Sara Renar i Playground Hustle koje će nakon odvojenih nastupa izvesti prvu suradnju - pjesmu "Kapital", band Lili Gee koji su nedavno potpisali za Croatia Records, Plazmatick, producent koji je na sceni već 20 godina s friško objavljenim albumom, te legendarni punk sastav Nula koji su nedavno održali prvi i dugoočekivani koncert nakon 10 godina pauze.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice.

29.10.2020. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh