« Glazba
objavljeno prije 2 dana i 2 sata
NAJAVE

Magic Box predstavlja četvrto izdanje Online koncerta

I ovaj put Magic Box je pripremio savršenu kombinaciju glazbenika različitih žanrova koji predstavljaju najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene

Magic Box #4
Magic Box #4 (Pozitivan ritam)
Više o

Magic Box

,

online koncert

Tri mjeseca nakon zadnjeg izdanja online koncerta, Magic Box je već spreman za još jedno cjelovečernje "skoro pa" stvarno pravo koncertno iskustvo koje će se ovaj put održati u subotu, 30. siječnja, s početkom u 18 sati, u HUB-u 385.

I ovaj put Magic Box je pripremio savršenu kombinaciju glazbenika različitih žanrova koji predstavljaju najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Kao dokaz kako glazbenici ni u ova "hrđava" vremena nisu stali stvarati svi glazbeni gosti mahom prestavljaju nova izdanja i projekte.

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija stiže u pratnji benda Sinovi predstaviti svoj novi solo album Škrinja, ponajbolji domaći izvozni proizvod na sceni elektroničke glazbe Petar Dundov stiže s novim singlom izdanim za Proton Music, HUB 385 će u "svemir" lansirati Chui kritički hvaljen i nagrađeni svemirski jazz rock sastav, toplinu Kariba i Jamajke gdje su nedavno nastupili donose Brain Holidays, pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj, na reggae tragu ali s afro-soul ethno-beats harmonijama stiže autentična i neposredna Aklea Neon, a basist i pjevač grupe Igralom Dimitrije Simović predstavit će svoj novi projekt Dimitrije Dimitrijević i friški album Čar-pitanje.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice, Facebook stranice Radija 808, Radio 808 youtube kanala, te putem niz drugih partnerskih kanala (Pozitivan ritam, PDV, Pločnik...).

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija nedavno je javnosti predstavio svoj novi solo album Škrinja. Na albumu društvena problematika se tematizira kroz vrhunsku liriku i puno crnog humora, a riječ je o pjesmama koje su nastale u posljednjih pet godina. Album Škrinja finaliziran je za vrijeme pandemijske karantene. Alejuandro Buendija na Magic Box dolazi u pratnji benda Sinovi.

13.01.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh