« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Maca prah - prirodni lijek

Ako još niste imali priliku čuti za prirodni izvor zdravlja, bit će vam drago čuti da postoji korijen iz obitelji rotkvica poznatiji i kao ginseng

Maca prah ima čudesne moći
Maca prah ima čudesne moći (Priroda i društvo)
Više o

prirodni lijek

,

maca prah

Želite li odabrati najbolji dodatak prehrani s kojim ćete pomoći svom zdravlju, ali isto tako i ljepoti kože, za vas je najbolje rješenje maca prah - prirodni lijek s brojnim prednostima za svakog pojedinca.

Što je maca prah? Ako još niste imali priliku čuti za prirodni izvor zdravlja, bit će vam drago čuti da postoji korijen iz obitelji rotkvica poznatiji i kao ginseng. Prednosti ovog lijeka poznate su već duže vrijeme, a iako ne ostavlja neželjene posljedice treba paziti da se ne uzimaju prevelike doze.

Okus praha je čudan dok se na njega ne naviknete. Sve ovisi o tome s kojim ćete ga namirnicama pomiješati, pa sigurno nećete pogriješiti odlučite li se za sokove, salate, kuhanu hranu i smoothie.

Zbog čega je maca prah postao toliko popularan kad su u pitanju prirodni proizvodi? Spomenuti prah je bogat aminokiselinama, željezom, fosforom te B, C i E vitaminima.

Nakon samo nekoliko dana korištenja uočit ćete pozitivne promjene, pa će se ubrzo povećati razina energije kao i izdržljivost. Upravo zbog toga je prisutna na popisu dodataka prehrani mnogih sportaša.

Ako imate probleme s aknama ili pojačanim crvenilom na koži, dobro je znati da maca prah može pomoći. Pored toga što pomaže da se riješite crvenila, odlična je jer omogućuje koži da izdrži visoke ili niske temperature bez da pretrpi bilo kakvo oštećenje.

Stres se smatra glavnim uzročnikom brojnih bolesti, a kako je u velikom broju slučajeva teško izbjeći stresne situacije,pomoći može i prah. Upravo će ona ublažiti česte promjene raspoloženja, ali isto tako i anksioznost te depresiju.

Maca prah će pomoći u borbi protiv raznih bolesti, a zahvaljujući dovoljnoj količini željeza, pružit će tijelu dovoljan broj crvenih krvnih stanica te tako zaštititi organizam kada su u pitanju kardiovaskularne bolesti.

Ljekovita namirnica pomaže da se brže oporavite od ozljeda, u povećanju mišićne mase, a korisna je i za zube i kosti. S konzumiranjem ove namirnice trebali bi pripaziti svi koji imaju visok krvni tlak ili probleme s jetrom. Zbog toga je potrebno prvo se konzultirati s liječnikom.

Prah je dobar i za poboljšanje seksualne funkcije jer povećava izdržljivost te služi kao poticaj za libido. Odličan je za povećavanje plodnosti te za uspostavljanje hormonalne ravnoteže.

Ako želite iskušati još jedan prirodni lijek koji će popraviti kvalitetu življenja te pozitivno utjecati na vaše zdravlje, posjetite stranicu Priroda i društvo ili se zaputite osobno na adresu Ozaljska 71 u Zagrebu te uvjerite koja sve bogatstva možete dobiti upravo iz prirode.

13.12.2017. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh