« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
NE BOJE SE PLAVIH

Lyon s puno optimizma očekuje Dinamo

Nakon pobjede protiv Bordeauxa smireno dočekujemo Dinamo. Nema nikakvog pritiska, svi smo mirni i koncentrirani, kaže Reveillere

Anthony Réveillere - branič Lyona
Anthony Réveillere - branič Lyona (photobucket)
Više o

Dinamo

,

Liga prvaka

,

Dejan Lovren

,

Anthony Reveillere

,

Lyon-Dinamo

Lyon je vodeća momčad francuskog prvenstva te s mnogo optimizma dočekuje ogled protiv Dinama u susretu drugog kola D skupine Lige prvaka. Nakon što su u Amsterdamu protiv Ajaxa osvojili bod u redovima 'lavova', ne pomišljaju na gubitak bodova protiv hrvatskog prvaka mada Reveillere tvrdi da nemaju pravo na pogrešku jer u Ligi prvaka ne smiju se gubiti bodovi kod kuće prenosi Hina.

"Nakon pobjede protiv Bordeauxa smireno dočekujemo Dinamo. Nema nikakvog pritiska, svi smo mirni i koncentrirani. Svjesni smo naše snage i kvalitete, ali i značaja koji ima ova utakmica. Nemamo pravo na pogrešan korak na domaćem terenu," kazao je branič Lyiona Anthony Réveillere.

Reveillere je član Lyona od 2003. godine kada je stigao iz Rennesa i trenutačno ima najduži staž u momčadi. U dresu 'lavova' osvojio je pet naslova prvaka i do sada upisao 321 nastupa.

"U zadnje četiri utakmice primili smo samo jedan gol i obrana se napokon posložila. Dobro funkcioniramo i linije su automatizirane. Sada čvrtoću trebamo zadržati i protiv Dinama, ali i u derbiju protiv PSG-a u idućem kolu," kazao je ovaj povremeni francuski reprezentativac.

Uz Réveillerea u obrani igra i hrvatski reprezentativac i bivši član Dinama Dejan Lovren.

"Dinamo volim jednako kao i Lyon, no želim pobjedu Lyona," kazao je Lovren na novinarskoj konferenciji francuskog kluba. Lovren je uvjeren kako će njegov klub pobijediti.

"U momčadi je odlična atmosfera, naša snaga je kolektiv. Igramo jedni za druge," naglasio je hrvatski branič.

Lovren je istaknuo kako je prošle sezone bilo problema u momčadi jer dio igrača nije bio zadovoljan s bivšim trenerom Claudeom Puelom. "Sitacija je bila komplicirana, no sada je sve super. Rémi Garde je napravio odličan posao," kazao je Lovren koji je Dinamo predstavio kao "napadačku ekipu koja voli igrati nogomet".


26.09.2011. 11:21:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh