« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

‘Luka će biti atrakcija za navijače’

Naš veznjak oduševio i u drugoj utakmici

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (AFP)
Više o

Luka Modrić

,

Tottenham

,

Andrej Aršavin

,

Norwich City

Nije trebalo mnogo vremena ponajboljem hrvatskom reprezentativcu, dojučerašnjem Dinamovom igraču i kapetanu, Luki Modriću da se u dobrom izdanju predstavi u dresu Tottenhama. Već u svom drugom nastupu za tu otočku momčad Luka se upisao u strijelce u 5-1 pobjedi Tottenhama nad domaćim trećeligašem Leyton Orientom.  Luka je postigao treći pogodak u 52. minuti udarcem s ruba kaznenog prostora nakon asistencija Lennona.

Nakon prve utakmice kontra Norwich Cityja, kada je Tottenham slavio 5-1, a  Modrić bio kreator igre, pomoćni trener Čileanac  Gustavo Poyet o Luki je govorio biranim riječima.

- Tako je dobar s loptom u njezinom kontroliranju, a posebno u primanju. Mislim da će Modrić biti atrakcija za sve navijače u Engleskoj.

Naravno, mladom kreatoru igre Tottenhama gode komplimenti, još više pozicija na kojoj igra.

Modrić je pred engleskim novinarima naglasio da se najbolje osjeća u ofenzivnoj igri kada sudjeluje u napadačkim akcijama. Dodao je i da tek mora izboriti mjesto među prvih 11. 

- Najbolje se osjećam u ofenzivnoj igri, kada sudjelujem u napadačkim akcijama. Kada igram ofenzivca, mislim da na toj poziciji imam veću slobodu pokazati sve što mogu i znam. No, najvažnije je za mene da izborim mjesto u momčadi. Igrat ću na bilo kojoj poziciji, samo da sam u prvih 11.

Oduševljen je atmosferom koja vlada u klubu i svlačionici.

- Pred Tottenhamom je velika budućnost. Toliko je toga dobrog i pozitivnog u ovom klubu. Na nama igračima je da igramo dobro i da pokušamo ostvariti velike rezultate.
Raspoloženje u momčaddi nije pokvarila ni činjenica da je društvo s White Hart Lanea napustio Robbie Keane (Liverpool), a da je sve izgledniji odlazak i Dimitra Berbatova u Manchester United.   

- Nisam zabrinut, ova momčad ima velike ambicije, bez obzira na odlazak Robbieja Keanea. Čak i ako ode Berbatov, uvjeren sam da će vodstvo kluba dovesti nekog drugog velikog igrača.

Možda je to Andrej Aršavin?

Piše: Piše: Ato Kwamina Markin
31.07.2008. 20:46:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh