« Život
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
STVARNO?

Ludi razlozi prekida veza

Nevjera je jedan od najčešćih razloga za prekid, no uz nju postoje i drugi razlozi koji se na prvu ne čine baš pretjerano logični

Razlozi prekida nekad su stvarno čudni
Razlozi prekida nekad su stvarno čudni (Shutterstock)
Više o

prekid veze

,

veza

,

razlozi

Prekid veze nije nikad jednostavan, no razloga ima toliko da ih je teško i nabrojati - nevjera je uvijek na prvom mjestu, ali osim nje ima i čudnih, na prvi pogled prilično nelogičnih. 

Recimo, kad ste stalno zajedno - za dobru je vezu ključna dobra komunikacija i zajedničko vrijeme, no jednako tako svakom je čovjeku potrebno vrijeme za sebe, koje će provesti prema vlastitim željama i uživati u tome. 

Drugi zanimljiv razlog je - dopisivanje. Probleme se ne može rješavati SMS porukama ili chatanjem na Facebooku, već samo i jedino u izravnoj komunikaciji. Poruke će izazvati samo nove nesuglasice i zakomplicirati situaciju.

Za kraj, kad se jedan partner trudi više od drugoga - u vezu treba unijeti cijelog sebe, ali nekim ljudima to nije jednostavno, pa se trude više od partnera kako bi sve funkcioniralo što bolje. No, ovaj drugi, ljeniji partner koji uzima sve zdravo za gotovo obično na kraju shvati svoju pogrešku, ali prekasno ..

 

31.10.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh