« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
KONCERTI

Lovely Quinces u Malom pogonu 28. studenog

Lovely Quinces, pravim imenom Dunja Ercegović, u rekordnom roku osvojila je domaću publiku i medije

Prvi EP Dunje Ercegović
Prvi EP Dunje Ercegović (Tvornica kulture)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

mali pogon

,

Lovely Quinces

,

Dunja Ercegović

Lovely Quinces, mlada splitska kantautorica, održat će koncertnu promociju svog prvog EP-a No Room For Us u Malom pogonu Tvornice kulture u četvrtak, 28. studenog.

Lovely Quinces, pravim imenom Dunja Ercegović, u rekordnom roku osvojila je domaću publiku i medije, a sad je na najboljem putu da isto učini i mnogim državama van naše regije.

"No Room For Us" sadrži, dakako, samo djelić Dunjinog repertoara, ukupno pet pjesama, ali pametno odabranih i snimljenih tako da sadrže esenciju njezinih live nastupa na kojima osvaja glasom, spontanošću i glazbom koja zvuči kao da nije iz ovih krajeva. "Perjanica hrvatskog kantautorskog izričaja", "jedna od globalno najrazumljivijih glazbenica stasalih ovdje u proteklih deset godina", "upute su možda jednostavne, ali ne završi svaki recept s ovako odličnim rezultatom" samo su neki od hvalospjeva upućenih Dunji uz napomene da "ovu kantautoricu morate čuti" i da nije teško zamisliti da njezine pjesme "pjeva netko poput Zooey Deschanel u kakvom srcedrapajućem indie filmu".

Ogroman hype koji je prati u domaćem undergroundu polako se prelijeva van granica Lijepe naše. Samo u listopadu Dunja je nastupila prvo u Beču i Cagliariju, a zatim se uputila i preko oceana, u Kanadu i SAD. Prvi nastup održan je u Chicagu, nakon kojeg je slijedio New York jučer, a od danas do subote predstoji joj čak pet koncerata u Torontu na tamošnjem Indie Weeku.

Po povratku u Hrvatsku nastupit će u novootvorenom riječkom Klubu 16. studenog te u Malom pogonu Tvornice kulture. Svirka u Tvornici bit će njezin jedini nastup u Zagrebu do kraja godine.

ULAZNICE
Ulaznice u pretprodaji koštaju 20 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 25 kn za ulaz.

Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture i sistem Entria (www.entrio.hr).

 

Koncert Lovely Quinces organizira Tvornica kulture.

17.10.2013. 12:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh