« Sport
objavljeno prije 14 godina
SKATEBOARDING IS NOT A CRIME

Lord of lines skate natjecanje u sklopu Atlantis Festivala

29. srpnja ovo skateboarding natjecanje održat će se četvrtu godinu zaredom u Splitu

Lord of line
Lord of line (Atlantis Festival)
Više o

Split

,

Chico Buarque

,

ice-t

Split će i ove godine biti domaćin međunarodnog skateboarding natjecanja u popularnoj disciplini Lord of Lines. Natjecanje će se održati sklopu Atlantis Festivala u gradskom parku Đardin, a prijave su od danas na službenoj stranici organizatora otvorene za sve zainteresirane skatere.

Zahvaljujući izvrsnim reakcijama i velikom broju prijava vozača prošle godine, u programu festivala i ovog se ljeta nalazi natjecanje u popularnoj disciplini koja vožnju premješta s umjetnih poligona na autentične street lokacije.

Radi se o vrsti skateboardinga u kojem se imitira prirodan proces vožnje gdje skater izvodi niz od nekoliko trikova - tzv. Line.

Pobjednik natjecanja dobiva titulu Lorda, a najbolji će iz Splita ponijeti još i novčanu nagradu u iznosu od 6.000,00kn, Sony Ericsson Vivaz HD mobilni uređaj i Warehouse poklon paket.

Natjecanje tj. kvalifikacijske vožnje počinju u 19 sati, dok će se veliko finale održati oko ponoći pod svjetlima reflektora i uz glazbenu DJ pratnju.

Za sve posjetitelje uz to će biti organizirana radionica skateboarding snimanja. Interes za natjecanjem već su pokazali neki od najvećih i najpoznatijih skate crew-ova u Europi, a na kvalifikacijskim vožnjama ove se godine očekuje rekordna brojka od 80-ak vozača.

http://atlantisfestival.hr

www.facebook.com/AtlantisFestival

25.05.2010. 13:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh