« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci
Wiggle

Londonski beat u klubu Porat

Pionirski tech-house projekt, nastao u klubu Fabric, gostuje u Hrvatskoj

Fotografija vijesti
Više o

klub Porat

,

Pirovac

,

Wiggle

U petak 15. kolovoza klub Porat pored Pirovca postat će rezidencija londonske klupske zanimljivosti pod imenom Wiggle.

Klubom će se od strane gostujućih DJ-a širiti zvukovi specifičnog stila tech-housea koji je postao važno obilježje klupske kulture u svijetu. Kao pokretači serijala klupskih događanja pod imenom Wiggle, prijatelji i DJ-i Terry Francis, Nathan Coles i Evil Eddie Richards u kutnom engleskom klubu Fabric stvorili su jedan od najjačih brandova suvremene elektronske glazbe.

Pomicanje granica

Terry, Eddie i Nathan su česti gosti u hrvatskoj iz dobro poznatih razloga: znaju kako učiniti publiku sretnom, a zajedno sa  Marijanom Felverom, podsjetiti će na najbriljantnije noći Stereo Studia u zagrebačkoj Tvornici. Wiggle gostovanje u ambijentalnoj unutrašnjosti kluba Porat obećava starim fanovima i novim slušateljima atmosferu tuluma u Londonu uz dašak Mediterana.

Britanski tech-house projekt Wiggle pokrenuli su prijatelji i DJ-i Terry Francis, Nathan Coles i Evil Eddie Richards.

- Tech-house je postao tako dosadan, gotovo agresivno dosadan. Imate ta 32 beata i break liniju i bas liniju koja se uključuje, onda opet pojačavanje beatova, nakon kojeg slijedi high hat. Postao je vrlo formuliran, a ja mrzim formuliranu glazbu, želim glazbu koja će pomicati granice, koja je žešća, uzbudljivija. Uvijek su me povezivali s tech-houseom ali mislim da sam samo house DJ. Tech-house je riječ koju su mi prišili mediji samo zato što im je za prodaju trebao neki termin. Za mene je to uvijek bila house glazba- kazao je Terry Francis prije gostovanja u klubu Porat.

Dolazak Buridgea

Dan nakon Wiggle partija u Portu vas očekuje posebna poslastica: Lee Buridge! Lee je jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva uopće, koji se od početka svoje karijere nalazi na listi Top 100 najboljih DJ-eva časopisa DJmag.

Publika ga obožava zbog specifičnog stila i otvorene komunikacije, koja garantira odličnu zabavu. Uz njega će nastupiti Frajman i Tosh Marcato.    (METRO)

15.08.2008. 13:43:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh