« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Logitech G433 i G233 gaming slušalice u prodaji na našem tržištu

Logitech G433 koristi DTS Headphone: X 7.1 tehnologiju tako da možete čuti zvučne efekte okoliša u prostoru i točno locirati izvor zvuka, kao što su zvukovi udaljenih neprijatelja te iz kojeg smjera oni dolaze

Fenomenalne gaming slušalice
Fenomenalne gaming slušalice (Logitech)
Više o

slušalice

,

gaming

,

Logitech G433

,

Logitech G233 Prodigy

Ako igrate video igre s prijateljima u istoj prostoriji ili online, pa čak s potpunim strancima ili ste samo solo igrač, sigurno znate što znači imati dobre gaming slušalice.

Logitech ovih dana donosi na naše tržište Logitech G433 7.1 i G233 Prodigy gaming naglavne slušalice. Dolaze s naprednim Pro-G zvučničkim jedinicama, koje daju jasne visoke i niske tonove s minimalnim izobličenjima. Osim toga slušalice dolaze s odvojivim, visokokvalitetnim mikrofonom s mikro pop filterom za jasnu komunikaciju.

Logitech G433 koristi DTS Headphone: X 7.1 tehnologiju tako da možete čuti zvučne efekte okoliša u prostoru i točno locirati izvor zvuka, kao što su zvukovi udaljenih neprijatelja te iz kojeg smjera oni dolaze. Podešavati glasnoću svakog od sedam audio kanala s korisničke strane nije problem.

Dizajn inspiriran sportom

Logitech G433 i Logitech G233 slušalice su izdržljive, lagane i navodno izuzetno udobne. Oba modela slušalica dolaze s mrežastim jastučićima za uši, napravljenim od prozračne tkanine te im se navlaka lako skida kako bi se jednostavno održavale.

Logitech G433 presvučene su hidrofobnom tkaninom otpornom na mrlje te dolaze u nekoliko boja: plavoj, crvenoj i crnoj.

G233 dolaze u soft-touch crnoj izvedbi s plavim jastučićima za uši i dodatnim setom jastučića od mikro vlakana.

Slušalice nisu namijenjene samo igranju igara. Iznimno su lagane te se mogu koristiti i u svakodnevnim negamerskim aktivnostima.

Oba para rade s PC računalima, konzolama (uključujući Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch ) i mobilnim uređajima.

Logitech gaming slušalice G433 i G233 bit će dostupne za nekoliko dana ta kupnju po preporučenim maloprodajnim cijenama od 989,00 kn i 689,00 kn.

Piše: Sanja Ledinek
13.06.2017. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh