« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
SAVJET

Ljubičastom bojom do djevojke za izlazak

Žene će najradije prihvatiti poziv za izlazak ako je muškarac odjeven u nešto ljubičasto, pokazalo je istraživanje

Ljubičasta je obavezna u muškom ormaru
Ljubičasta je obavezna u muškom ormaru (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

boje

,

muškarci

,

djevojke

,

izlazak

,

spoj

,

ljubičasta

,

poziv na izlazak

Odjeća je bitan dio ukupnog dojma koji ostavljamo na druge, pa je stoga napravljeno istraživanje u kojem je sudjelovalo 2 tisuće žena i muškaraca s ciljem da se odredi uloga odjeće u zavođenju.

Žene su velikom većinom odabrale ljubičastu boju odjeće muškarca kao najpoželjniju na osobi koja ih želi izvesti na spoj. Više od četvrtine njih reklo je da bi odbilo izlazak s osobom koja se loše oblači, a samo 14 posto muškaraca dijeli to mišljenje. 

Ukus muškarca ima toliko veliku ulogu u ženskom odlučivanju da je 60 posto ispitanica izjavilo da je upravo odjeća glavni faktor koji će odlučiti o nastavku zajedničkog izlaženja, drugo mjesto pripalo je frizuri sa 17 posto, dok su cipele dobile tek 9 posto.

Sljedeća najprihvatljivija kombinacija su tamne hlače i majica ili dolčevita, kaže 32 posto žena, a klasična bijela košulja je na trećem mjestu sa 13 posto glasova. Dečki u plavom ili ružičastom imaju vrlo male šanse da nagovore ženu na izlazak.

Ipak, da se dečki u ljubičastom ne umisle, najmanje četvrtina žena i dalje će biti nezadovoljna stajlingom partnera, a još toliko ih misli da kod njihovog partnera ima mjesta za poboljšanje modnog izričaja.

16.10.2012. 17:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh