« Život
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
Dokazano istraživanjem

Ljubavne veze među kolegama s posla cvatu za vrijeme zimskih mjeseci

Ako ste slobodni, držite oči otvorenima na poslu. Možda vam se uskoro posreći.

Uredske ljubavne veze počinju zimi
Uredske ljubavne veze počinju zimi (Arhiva)
Više o

ljubav

,

posao

,

veze

Ako ste mislili da će među kolegama s posla zaiskriti tijekom ljetnih mjeseci kad je garderoba prozirnija, a vruće temperature zovu na osvježenje nakon posla, prevarili ste se.

Istraživanje provedeno na 2000 osoba pokazalo je da će šanse za uredske romanse tijekom zimskih mjeseci biti 50% veće nego za ljetnih.

Ako sumnjate da je nešto poput uredskih romansi uopće moguće, iznenadit će vas saznanje da je 45% ispitanih priznalo ljubavnu vezu s kolegom s posla, bilo na prošlom ili na trenutnom radnom mjesru. S druge strane, četvrtina šefova izjavila je da bi im se više sviđalo da se njihovi radnici međusobno ne upuštaju u ljubavne veze.

To je razlog zašto 40% kolega koje su u vezi pokušavaju svoj odnos držazi u tajnosti što dulje je to moguće. A postoji i problem one jedne petine njih koji su u braku pa imaju još jedan razlog više za skrivanje.

Dvije trećine ispitanjih tvrde da romanse češće započinju tijekom zimskih mjeseci, a razlog tome su božićna okupljanja za vrijeme kojih se dogode mnogi prvi poljupci.

Ako ste slobodni, držite oči otvorenima na poslu. Možda vam se uskoro posreći.

 

Piše: Andrea Holi
06.11.2017. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh