« Fun
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
PRIORITETI

Ljubav je ipak jača od nogometa

Djevojka je pristala udati se za mladića samo ako je zaprosi na stadionu Barcelone - a on je pak žestoki navijač Real Madrida

Grb nogometnog kluba Barcelona
Grb nogometnog kluba Barcelona (Getty Images)
Više o

Real Madrid

,

Barcelona

,

prosidba

Katalonski sportski list "Mundo Deportivo" objavio je u nedjelju zanimljivu priču o tome kako ljubav može nadvladati nogometni fanatizam. Estefania, djevojka iz andaluzijskog gradića Aljaraquea, cijeli je svoj život odana navijačica Barcelone. Njezin dečko Samuel, međutim, jednako odano podupire madridski Real.

Samuel je pokušao zaprositi Estefaniju prije dva tjedna u Aljaraqueu, ali mu je odgovorila da će prosidbu prihvatiti samo na stadionu Camp Nou u Barceloni. I tako su njih dvoje u subotu iz daleke Andaluzije krenuli u Barcelonu na utakmicu i s tribina gledali kako domaći klub pobijeđuje Villarreal s 3-1. Poslije utakmice, točno u ponoć, Samuel je odveo Estefaniju na za nju sveti travnjak, kleknuo i zaprosio je.

Estefania je pristala, ali tek što je prije dodala još jedan uvjet: djeca moraju biti navijači Barcelone, a ne Reala. "Volim ga, iako je Realovac", rekla je poslije za "Mundo Deportivo". Zaručnički par u nedjelju se vraća u svoj Aljaraque. (hina/metro-portal)

14.11.2010. 13:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh