« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
KONCERTI

Ljeto na Medanama pojačavaju Bare, Brkovi i M.O.R.T.

Na sjajnoj open-air pozornici na Medanama, udaljenoj svega nekoliko desetaka metara od mora, bendovi će podsjetiti na neke od najvećih hitova

Legenda i ekipa...
Legenda i ekipa... (Arhiva)
Više o

Goran Bare

,

bend Brkovi

,

M.O.R.T.

,

Ljeto na Medanama

Prekrasna plaža Medane u Puntu na otoku Krku ugostit će niz sjajnih domaćih izvođača ovog ljeta, a na veliki open-air koncert u subotu 27. srpnja stižu Goran Bare i Majke, Brkovi i M.O.R.T.

M.O.R.T. feat Mary May - "Igračke (Potraži me ponekad)"

U nešto više od četiri sata svirke legendarni Bare i njegove Majke, Sinjani M.O.R.T., koji upravo rade na novom studijskom albumu, i zagrebačka punk petorka Brkovi provest će kroz svoj prebogati katalog pjesama. Na sjajnoj open-air pozornici na Medanama, udaljenoj svega nekoliko desetaka metara od mora, bendovi će podsjetiti na neke od najvećih hitova, ali i odsvirati novije uratke.

Brkovi - "A ja ću da pijem"

Ulaznice za veliki koncert u prodaji su od petka, 21. svibnja. Early bird cijena od 90 kn vrijedit će do 30. lipnja. Dan nakon toga se cijena penje na 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 120 kn.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Fizičke ulaznice dostupne su u Dallas Music Shopu u Rijeci, te u Dirty Old Shopu i Rockmarku u Zagrebu.


Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH te uz propisane limite u broju posjetitelja.

20.05.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh