« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TULUM

Ljetno kino u Saxu!

Sigurno je da će Ljetno kino uz ukulele, 3 joja i klarinet rasplesati dragu publiku, pa bend poziva staru ekipu, a i nova je više nego dobrodošla

Ljetno kino sprema sjajan tulum
Ljetno kino sprema sjajan tulum (SAX!)
Više o

koncert

,

klub SAX

,

Ljetno kino

U sklopu zimske turneje po najboljim zagrebačkim klubovima, Ljetno kino nastupit će u klubu Sax! u subotu, 29. studenog. Bend je vezan uz klub od početka karijere i kroz proteklih pet godina Max, Vlade i Buki u Saxu su odsvirali preko 100 koncerata u okviru programa "Spontani ponedjeljak" i "Otočka groznica".

Svirke u Saxu često su se pretvarale u neponovljive tulume s dugačkim popisom spontanih gostiju od posjetitelja entuzijasta do Divljana, Belana, Massima, Remi, Ivanke Mazurkijević, Ivice Kostelića, Tovareće mužike, Rundeka, Kuzme, Staneta, Surke, Gonza i mnogih drugih.

I ovaj put vam ovaj simpatični trojac uz svoj originalan zvuk i višeglasno pjevanje neće dozvoliti da mirno sjedite, a za zagrijavanje i u pauzi nastupa Ljetnog kina nastupit će dvoje glazbeno talentiranih mladih ljudi, gimnazijalci Mara Aiko i Rok Juričić koji će osvježiti vruću noć zanimljivim glazbenim obradama.

Nitko ne zna što će se još dogoditi u Saxu 29. studenog, ali sigurno je da će Ljetno kino uz ukulele, 3 joja i klarinet rasplesati dragu publiku, pa bend poziva staru ekipu, a i novu da im se pridruže u subotu na radio valovima kluba Sax! na frekvenciji Palmotićeva 22/2 MHz!

26.11.2014. 12:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh