« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
LJUBIMCI

Ljetni intenziv 2015 - zabava i druženje

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji s Nevenom Kovačevićem (DogGenius) organizira malu školicu, Ljetni intenziv 2015

Svi na ljetni intenziv!
Svi na ljetni intenziv! (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Neven Kovačević

,

ljetni intenziv

Program ovogodišnjeg ljetnog intenziva je primjeren polaznicima s ili bez predznanja te vodičima koji sustavno već treniraju bilo koji vid rada sa svojim psom.

Zašto? Jer cilj je potaknuti kreativnost i inspiraciju za afirmativno bavljenje sa psom preko ljeta. 

Kako? Raščišćavanjem nesporazuma te utvrđivanjem dublje i uravnoteženije povezanosti između čovjeka i psa.

Ok, ali kako? Kroz 5 treninga u trajanju od 2 sata po treningu unutar 10 dana. Dakle vrlo intenzivno... (08.07-17.07 sri, pet, pon, sri, pet od 18:30 - 20:30)

A kako to izgleda? Okvirna satnica treninga je sljedeća: 15 min zagrijavanja kroz jednostavne vježbe, 40 min učenje i usavršavanje vježbi: sjedi, stoj, lezi, idemo, dođi, ne i koncentracija (u početku se ne rade sve vježbe u jednom treningu), pauza 10 min, 40 min rješavanje izazova koristeći vježbe iz prethodnog bloka, pauza 10 min, 35 min diskusija o utjecaju vježbi na ponašanje i stanje vodiča i pasa te po potrebi komentiranje pojedinih slučajeva i dogovaranje domaće zadaće... druženje za najupornije.

Prijave za školicu na mail : prijave.indigo@gmail.com
Prijave će se zaprimati prema redoslijedu uplate, a do popunjenja kvote.

Šalju se isključivo na e-mail: prijave.indigo@gmail.com sa naslovom: "Ljetni intenziv 2015"
Prijava treba sadržavati ime i prezime, broj telefona/mobitela, povratnu mail adresu (ako nije ista kao ona s koje se šalje).

Po primitku prijave dobit ćete povratni mail s podacima za uplatu. Prijava postaje važeća po uplati. Kotizacija za 10 sati iznosi 750,00kn

Broj polaznika ograničen je na 10 pa se prijavite na vrijeme :)

Za sve dodatne informacije javite se na mail : prijave.indigo@gmail.com ili kontakt brojeve 0915241599 Suzana Svečnja , 0912122112 Dora Persi te 0912226683 Jasenka Mlinarec Pavić

***

Tko je ustvari Neven? Neven je instruktor za obuku pasa, licencirani instruktor za obuku službenih pasa, instruktor je i sudac za osnovnu poslušnost i instruktor i sudac za agility. Sudjelovao je na projektima rada terapeutskih pasa s djecom s posebnim potrebama. Već dvadesetak godina radi na filmovima, serijama i reklamama sa psima. Autor je i realizator akcije ''Pas Građanin'' 2003. godine.

Preko 22 godine je profesionalni instruktor za obuku pasa specijaliziran za devijantna ponašanja te problematiku odgoja pasa u urbanim sredinama. Radio u Austriji i Francuskoj.

06.07.2015. 09:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh