« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
SPLIT

Ljetni festival tehnologije i poduzetništva

Dvodnevni događaj okupit će na jednom mjestu sve one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice

Split Tech City
Split Tech City (Arhiva)
Više o

tehnologija

,

festivali

,

poduzetništvo

U organizaciji udruge Split Tech City, od 14. do 15. rujna u Ljetnom kinu Bačvice održat će se ljetni Festival tehnologije i poduzetništva. Dvodnevni događaj okupit će na jednom mjestu sve one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče lokalnih poduzetnika kroz predavanja i panel rasprave. 

  • Potaknuti odličnim povratnim informacijama zajednice nakon uspješno održanog prošlogodišnjeg OpenCoffeea u Ljetnom kinu Bačvice, ove godine smo odlučili ponovo okupiti lokalnu tehnološku zajednicu. Namjera nam je da Festival postane tradicionalan i regionalan te da jednom godišnje u super ambijentu okupi Split Tech City zajednicu, kazao je Toni Trivković, predsjednik udruge Split Tech City.

Festival će obuhvatiti neke od aktivnosti udruge koje se provode tijekom cijele godine, a posebno zanimljiva bit će FuckUp panel rasprava na kojoj će se govoriti isključivo o počinjenim greškama i naučenim lekcijama. Od ostalih tema vrijedi izdvojiti Women In Tech panel koji će za cilj imati ohrabriti mlade da se usude tražiti svoj posao iz snova, OpenCoffee predavanja s različitim temama, predavanja "Živi lokalno, radi globalno" na kojima će nam pojedinci koji su iz drugih zajednica došli živjeti u Split pričati o svom iskustvu, a cijeli program bit će objavljen uskoro. 

Budući da će događaj biti organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama, svoje mjesto može se rezervirati već sada, kupnjom early bird ulaznica po cijeni od 280 kn do nedjelje 08.08.

Redovna cijena ulaznice je 350 kn, dok je za studente 175 kn, a kupiti se može putem platforme ENTRIO.hr

Piše: Sanja Ledinek
10.08.2021. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh