« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ZVIJEZDA U BEČU

Lindsay Lohan počasna gošća Opernballa 2010.

Austrijski poduzetnički magnat Richard Lugner ove je godine u svoju svečanu ložu odlučio pozvati problematičnu američku starletu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Beč

,

Lindsay Lohan

,

Opernball

,

Richard Lugner

Američka starleta Lindsay Lohan bit će glavna gošća austrijskog poduzetničkog magnata Richarda Lugnera na Opernballu 2010. koji će se 11. veljače održati u Beču, priopćio je u srijedu taj poslovni čovjek.

Richard Lugner (77) već tradicionalno u svoju ložu u Bečkoj državnoj operi poziva neku međunarodnu zvijezdu koja će mu činiti društvo na tom raskošnom balu koji mediji svake godine pozorno prate.

Njegova će počasna gošća ove godine biti Lindsay Lohan (23), poznata po ulogama princeze u filmovima Walta Disneyja. No odnedavno se na stranicama novina našla zbog čestih problema s alkoholom i drogom.

U listopadu prošle godine njezinu je suradnju kao umjetničke savjetnice dizajnera Emamnuela Ungara potonji ocijenio "katastrofalnom".

Austrijski industrijski magnat pozivao je na bal slavne osobe poput Sophie Loren, Andie MacDowell, Pamele Anderson i Carmen Electre.

Prošlogodišnja zvijezda, Nicolette Sheridan poznata po ulozi u televizijskoj seriji "Kućanice", unijela je zrnce hollywoodskog glamura na taj bal koji označava vrhunac sezone s više od tisuću balova koji se održe u austrijskoj prijestolnici. (hina/metro-portal)

20.01.2010. 18:27:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh