« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Dosta joj je

Lily Allen napušta glazbu?

Ljupka Lily potvrdila je da više nikad neće snimiti album.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

glazba

,

Lily Allen

,

prekid karijere

Naime, pjevačica je na svojem blogu imena ˝It's not alright˝,  u kojem apelira na zabranu programa uz pomoć kojih ljudi mogu razmjenjivati muziku preko interneta, objavila kako nema planova o snimanju novih pjesama i želje za nastupima.

˝Samo da znate, nisam obnovila ugovor sa svojom izdavačkom kućom i nemam planova za snimanjem nove ploče. Svejedno, i dalje ću pratiti glazbu tako da se ne radi o nekom sebičnom potezu˝ napisala je mlada pjevačica.

˝Dani kada sam mogla zaraditi novac u glazbenoj industriji prošli su, stoga nemam ništa protiv donošenja strožih propisa o autorskim pravima. Vjerojatno više neću zarađivati od muzike, osim preko distribucije mojih starih materijala˝ dodala je Lily. 24-godišnja zvijezda trenutno je fokusirana na svoju ulogu u predstavi Londonskog kazališta 'Reasons to be Pretty'.

Ovo nije prvi put da je Lily najavila svoju želju da prekine s glazbenom karijerom. Ranije ovog mjeseca je izjavila: ˝Mislim da neko vrijeme neću snimati ni održavati koncerte. Završila sam s turnejom u ožujku i spremna sam za nešto drugo. Putujem već 4 godine i pomalo sam istrošila glas. Borim se, stoga ću pokušati nešto novo.˝

24.09.2009. 14:34:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh