« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
UPS!

Likovi koje žene trebaju izbjegavati

Svaka žena u životu može napraviti neku pogrešku pri odabiru partnera, no ove likove si stvarno niti jedna ne bi trebala priuštiti

Ovakve - zaboravite!
Ovakve - zaboravite! (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

pogreške

Žene nerijetko biraju pogrešne partnere, no u većini slučajeva radi se o likovima koji su zapravo bezopasni, uspješno su se predstavili i uletjeli, ali će jako brzo nestati iz njihovog života jer će shvatiti progrešku koju su počinile. 

No, ako nalete na nekog od ovih likova, život bi im se mogao prilično zakomplicirati, pa ih je najbolje izbjegavati.

Recimo, tip koji nije prebolio bivšu - taj sigurno neće napraviti dovoljno mjesta za novu ljubav u svom životu, a tek rijetke žene vole svirati drugu violinu, i to samo zato što nemaju dovoljno samopouzdanja.

Ništa bolji izbor nije ni emocionalno nedostupan frajer - on želi isključivo zabavu, ne zanima ga veza i nije zaljubljen, samo mu je seks na pameti. Znači - preskočite ga!

S druge strane, niti onaj koji se stalno ispričava nije neko cvijeće - ljudi se ispričavaju kad ima je žao, a ovome je žao svega, i to svaki dan po nekoliko puta. Još jedan kojeg treba zaobići u širokom luku.

Za kraj - lik koji skriva cure. Taj neće svoju novu partnericu pokazati niti prijateljima, a niti obitelji. Zašto? Zato što i njega zanima samo seks, a veza je nužno zlo ...

27.06.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh