« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SJAJNO!

Lijep i sunčan vikend

Iako smo već debelo prebacili polovinu listopada, vrijeme nam ide na ruku - temperature su kao za malo hladnijih ljetnih dana

Uživajte dok možete, stiže pogoršanje
Uživajte dok možete, stiže pogoršanje (Arhiva)
Više o

vikend

,

prognoza vremena

,

vrijeme za vikend

,

prognoza za vikend

Prognoza vremena za vikend svidjet će se svima koji su planirali zabavu na otvorenom, jer nas čekaju ugodno topli i sunčani dani.

U subotu će biti djelomice, a sredinom dana i poslijepodne pretežno sunčano. U kopnenom području ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla ili niski oblaci, a na sjevernom i dijelu srednjega Jadrana promjenjiva naoblaka i ponegdje malo kiše. Vjetar većinom slab, u istočnoj Slavoniji do umjeren sjeverozapadni, na Jadranu prijepodne umjerena bura i istočnjak, a na južnom poslijepodne sjeverozapadnjak. Osjetno toplije od prosjeka. Najviša temperatura između 17 i 22, na Jadranu od 22 do 27°C.

Nedjelja donosi pretežno sunčano i osjetno toplije vrijeme od prosjeka za sredinu listopada. Ujutro i dio prijepodneva u većini kopnenih krajeva magla ili niski oblaci. Vjetar slab, a na Jadranu ujutro samo ponegdje umjerena bura. Jutarnja temperatura uglavnom između 5 i 10, na Jadranu od 13 do 18, a najviša dnevna od 18 do 23, na Jadranu između 23 i 27°C.

No, takav će biti još samo ponedjeljak, a od utorka do kraja sljedećeg tjedna prognostičari nam najavljuju kiše i drastičan pad temperatura. Uživajte dok možete!


18.10.2014. 10:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh