« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PROGNOZA ZA VIKEND

Lijep i sunčan vikend pred nama

Subota i nedjelja bit će lijepi i sunčani, uz nešto kiše u Lici i Gorskom kotaru tijekom subote, no i to će se popraviti u nedjelju

Vikend na otvorenom je odlična ideja
Vikend na otvorenom je odlična ideja (Arhiva)
Više o

vikend

,

prognoza vremena

,

vrijeme za vikend

Prognoza za vikend uglavnom je vrlo povoljna, pa tako meteorolozi kažu da će u subotu biti sunčano i vrlo toplo, mjestimice i vruće. Kasno poslijepodne, te osobito prema kraju dana u zapadnim predjelima umjeren porast naoblake uz mogućnost lokalnog pljuska ili grmljavine. Zapuhat će umjeren jugozapadni i južni vjetar, a na Jadranu će jugo jačati.

Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne, a većina ljudi će se osjećati dobro i neće imati tegobe uzrokovane vremenom.

U nedjelju će ponovno biti sunčano i vrlo toplo, mjestimice i vruće. Kasno poslijepodne, te osobito prema kraju dana u zapadnim predjelima umjeren porast naoblake uz mogućnost lokalnog pljuska ili grmljavine. Zapuhat će umjeren jugozapadni i južni vjetar, a na Jadranu će jugo jačati.

Biometeorološke prilike će se pogoršavati tijekom dana, što kod meteoropata može izazvati umor, razdražljivost i glavobolju, a kod kroničnih bolesnika pojačane tegobe. Moguće su tegobe sa snom

28.06.2014. 08:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh