« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
LIGA PRVAKA

Marseilles i Milan se pridružuju Chelseaju, Bayernu i Realu u osmini finala

Najneizvjesnije je u skupini H gdje dalje mogu proći i Arsenal, Šahtar i Braga

Chelsea vs. Žilina
Chelsea vs. Žilina (Getty Images)
Više o

Liga prvaka

,

nogomet

Nogometaši Marseillesa i Milana plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon večerašnjih utakmica 5. kola, te se tako pridružili Bayern Münchenu, Chelseaju i Real Madridu. U skupini E Roma je napravila veliki preokret kod kuće protiv Bayerna pretvorivši vodstvo Bavaraca od 2:0 u pobjedu od 3:2. U igri je ovoj skupini i Basel koji je na svom stadionu slavio protiv Cluja. Odgovor o drugom putniku u osminu finala dat će utakmice zadnjeg kola u kojem se sastaju Bayern - Basel, te Cluj - Roma, koja ima i tri boda više od Švicaraca.

U skupini F Marseille je prošao dalje pobjedom nad izravnim konkurentom Spartakom u Moskvi od 3:0, dok je Chelsea dostigao vodstvo Žiline i nakraju slavio na Stamford Bridgeu s 2:1. Milan je prošao dalje zahvaljujući pobjedi kod AJ Auxerrea od 2:0, dok je Real i u pričuvnom sastavu "pregazio" u Amsterdamu Ajax s čak 4:0 uz dva zgoditka Cristiana Ronalda.

Najneizvjesnije je u skupini H gdje dalje mogu proći i Arsenal, Šahtar i Braga. Šahtar je slavio u Beogradu kod Partizana s 3:0, uz pogodak našeg Eduarda i asistenciju Darija Srne, ali im to nije bilo dovoljno za prolaz jer je Braga pobijedila Arsenal s 2:0. Dvoboj Šahtara i Brage u Donjecku u zadnjem kolu bit će odlučujući, s obzirom da Arsenal na Emiratesu dočekuje slabašni Partizan. (hina/metro-portal)

23.11.2010. 23:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh