« Biznis
objavljeno prije 2 godine
COOL

LG predstavlja natjecanje

LG predstavlja natjecanje Future Home Global Innovation Challenge na Alpha Wolves Summitu

Future Home Global Innovation Challenge
Future Home Global Innovation Challenge (Arhiva)
Više o

LG

,

Future Home Global Innovation Challenge

,

Alpha Wolves Summit

LG Electronics (LG) najavio je natjecanje LG Future Home Global Innovation Challenge na Alpha Wolves Summitu u Varšavi, u Poljskoj. U izazovu predviđenom za startupove i brzorastuće tvrtke traže se inovacije i rješenja za praktičniji, povezaniji i zdraviji život doma.

Alpha Wolves Summit održao se 7. i 8. travnja, a domaćin je Wolves Summit, hibridna platforma za investitore i tehnološke tvrtke u srednjoj i istočnoj Europi (CEE). Platforma nastoji povezati etablirane igrače tehnološke industrije s upraviteljima fondova i osigurati nova ulaganja. LG i Wolves Summit blisko surađuju kao partneri na natjecanju LG Future Home Global Innovation Challenge.

Očekuje se da će natjecanje izazvati zanimanje iz cijelog svijeta, a izazov traži od sudionika dostavu vlastitih najboljih ideja za inovacije koje će poboljšati kvalitetu života i korisničko iskustvo doma. Pobjednici će surađivati s LG Future Home, novim LG-evim odjelom za klijente te će im se pomoći resursima i financijskim sredstvima u daljnjem razvoju koncepata i podizanju poslovanja na sljedeću razinu. Novopokrenuta inicijativa također će poslužiti kao izvrsna prilika za startupove koji se približavaju komercijalizaciji svoje ponude kako bi privukli dodatna ulaganja. Osim toga, deset najboljih finalista bit će pozvani na predstavljanje svojih ideja na vodećoj godišnjoj konferenciji Wolves Summita, koja se održava od 24. do 27. svibnja u Wroclawu, u Poljskoj.

Prijave za LG Future Home Global Innovation Challenge trebale bi se usredotočiti na rješenja koja se odnose na jednu od četiri sljedeće kategorije: „Nove značajke, dodaci ili usluge za LG-eve nadogradive uređaje", „Kućanski aparati koji odražavaju nove životne trendove", „Nove inovacije u materijalima za kućanske aparate, komponentama i kontroli" i „Buduća transformacija kućanskih aparata".

„Uzbuđeni smo što pokrećemo natjecanje LG Future Home Global Innovation Challenge u partnerstvu s Wolves Summitom i radujemo se bliskoj suradnji s pobjednicima kako bismo stvorili inteligentna i adekvatna rješenja za dom budućnosti", rekao je Oh Sai-kee, izvršni potpredsjednik i voditelj Centra za istraživanje i razvoj kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. „Nastavit ćemo poticati inovativna rješenja i tražiti partnere kako bismo pružili što bolje korisničko iskustvo i kvalitetniji život za sve."

Prijave za Future Home Global Innovation Challenge primat će se od 8. travnja do 9. svibnja. Detaljne informacije o samom izazovu i prijavama dostupne su na challenges.wolvessummit.com/lg.

12.04.2022. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh