« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
HMM ...

LG ne razvija Nexus 6 smartphone?

Nexus 6 je jedan od onih smartphona koji se čekaju kako bi se vidjelo hoćemo li otići korak dalje u razvoju tehnologije, no negdje je izgleda zapelo

Hoće li uopće stići Nexus 6?
Hoće li uopće stići Nexus 6? (Arhiva)
Više o

Nexus 6

,

LG

Ken Hong, LG-jev globalni direktor za odnose s javnošću prekinuo je glasine da tvrtka radi na razvoju novog Nexus 6 modela smartphona. Tko li ga onda radi? Možda je najbolje da se pitamo je li ga uopće netko radi? 

Zahvaljujući Nexus brendu koji je uvijek nudio izvrstan omjer cijene i kvalitete uređaja, Google je privukao mnoge potrošače Android sustavu. Ali replike mogu biti interesantne korisnicima neko vrijeme. Nakon toga promijene su nužne. Google to zna, i sve je očiglednije da Android Silver projekt nije ideja samo na papiru ili o kojoj se šuška.

Posebice kada znamo da dugogodišnji OEM partner LG ne radi na novom Nexus smartphonu, ali niti nema glasina da itko drugi radi. Samo što Silver projekt je trebao dati prve rezultate u obliku uređaja tek početkom 2015. godine.

Znači li to sada da ove godine u studenom ili možda ranije neće biti debija novog Nexus 6 modela smartphona? Ili možda Nexus 6 stiže u siječnju 2015? Sve informacije su zbunjujuće. No ne vidimo li stvarno novi Nexus model ove godine vrijeme će pokazati je li ova Googleova odluka bila nepotreban rizike ili inovacija. 

Piše: Sanja Ledinek
20.06.2014. 09:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh