« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
COOL

LG ima prvu perilicu rublja s umjetnom inteligencijom

Ako želite možete i popričati s perilicom kako ukloniti mrlje od kave, trave, vina, i dobiti savjet oko odabira optimalnog načina pranja

Pametna perilica rublja?
Pametna perilica rublja? (LG)
Više o

LG

,

perilica rublja

,

DeepThinQ

Tvrtka LG Electronics najavila je perilicu rublja koja je opremljena DeepThinQ tehnologijom umjetne inteligencije.

Model nosi oznaku LG Tromm ThinQ F21VBV i može prepoznati glasovne naredbe ili odgovoriti na neka pitanja korisnika. Ako želite možete i popričati s perilicom kako ukloniti mrlje od kave, trave, vina, i dobiti savjet oko odabira optimalnog načina pranja. Također pruža različite informacije o fazi pranja ili mogućim problemima koji se javljaju u tom procesu. Povezujući se s najnovijim vremenskim izvješćima, LG je rekao da perilica ima sposobna pojačati i ubrzati ciklus pranja u slučaju kiše.

LG Tromm ThinQ F21VBV se spaja na internet preko Wi-Fi mreže. Trenutno nema podataka o točnom dolasku perilice na tržište i koliko će koštati. Usput, ova perilica je drugi kućanski uređaj južnokorejskog diva opremljen AI tehnologijom. Prvi je klima uređaj LG Whisen ThinQ, objavljen početkom godine koji isto tako zna odgovoriti na glasovne naredbe.

Inače perilice rublja tvrtke LG Electronics su hvaljene od strane američkog Consumer Reports magazina za potrošače. Imate li vi neku LG perilicu Kako ste zadovoljni kvalitetom?  

Piše: Sanja Ledinek
25.06.2018. 10:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh