« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci
NAJAVE

Letu šuke vraćaju se Zagreb

Omiljeni sarajevski bend Letu štuke vraća se u Zagreb i to u klub Sax u subotu, 3. veljače 2024.

Letu Štuke
Letu Štuke (Tarik Zahirović)
Više o

Letu Štuke

,

klub SAX

Bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom, donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Ono što je počelo 1986. u Sarajevu kao bend i otpor prema tamošnjoj pop školi, nakon duže pauze ponovo se aktivira od 2004. godine. Od tada bend slovi za jedan od najboljih s ovih prostora, a pjesme koje stvaraju su poezija iza koje stoji bravurozni Dino Šaran. Specifični umjetnički izraz, društveno-politički angažirani tekstovi koji seciraju stanje u društvu, intimna i aktualna lirika dio su Šaranovog autorskog rukopisa kojeg struka i kolege stavljaju među vodeće autore regije.

Letu štuke ft. Dubioza Kolektiv - "Zemlja gori"

Ovaj bend je već prvim albumom "Letu štuke", koji je nedavno dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput "Minimalizam", "Šutiš" i "Mjesto za dvoje". Sljedeći albumi "Proteini i ugljikohidrati", "Brojevi računa" i novi "Topla voda", koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti.

Letu štuke su zavrijedili legendarni status i označeni kao vodeća alter-pop imena regiji. Uz singlove s četvrtog hvaljenog albuma "Topla voda", poput "Bože zdravlja", "Supermarket", "Bočice" i "Zemlja gori", koji su snimili s Dubiozom kolektiv, publika će čuti i najveće hitove, poput "'Tesla", "Bella dona" ili "Sunce".

Ulaznice su u prodaji po early bird cijeni od 20 eura do 31. prosinca. Dan nakon, 1. siječnja, cijena ulaznice se penje na 22 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 25 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i na blagajni kluba.

30.11.2023. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh