« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
sexcapades

Lettermana ucjenjivao prevareni dečko njegove ljubavnice

Detalji o seksualnim poduhvatima slavnog voditelja polako izlaze u javnost

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

David Letterman

,

Letterman ucjena

,

Robert Halderman

David Letterman do sada je prilično uspješno skrivao privatni život od očiju javnosti, no kad se odlučio podijeliti svoje probleme s drugima, napravio je to u svom stilu - objavivši cijelom svijetu da ga ucjenjuju.

Srčani problemi, poremećeni obožavatelj koji ga je pratio i planirana otmica sina neke su od crtica iz života slavnog voditelja koje su našle svoje mjesto na naslovnicama, zamijenivši njegove viceve na račun drugih. Ovoga puta stvar je puno drastičnija, naime Letterman je bio prisiljen priznati kako voli šarati s kolegicama s posla.

Ali, jedan od prevarenih nije više mogao trpjeti nevjeru svoje djevojke i krenuo je džonom na Lettermana, navodno ga ucijenivši da će objaviti sve detalje o seksualnim eskapadama u vidu scenarija ili knjige. Producent Robert Joe Halderman, kolega s CBS-a zatražio je dva milijuna dolara kako bi odustao od svoje namjere. Žena u ovom ljubavnom trokutu vrckasta je i duhovita Lettermanova asistentica Sephanie Birkitt koja je često nastupala u showu i bila voditeljev pobočnik u izvođenju viceva i šala na vlastiti račun. Kao i većina Lettermanovog produkcijskog tima, o svome je šefu uvijek govorila sve najbolje, izjavljivala kako imaju savršen odnos i razmijevanje. Letterman je poznat po tome što ga njegovi suradnici obožavaju jer je izuzetno fer prema njima te tvrde da uredske afere u ovakvoj vrsti posla nisu rijetke jer se često radi po 15 sati na dan.

Letterman je prijavio slučaj policiji, stvar je već došla na sud i David je u svojoj emisiji objavio kako je svjedočio pred porotom, ponovno dokazavši da je vrlo uspješan u prikrivanju privatnih problema. Halderman je izjavio da nije kriv, tako da se očekuje nastavak suđenja u kojem bi detalji ipak mogli procuriti u javnost.

Šokantna ispovijest voditelja pred brojnom TV publikom izazvala je očekivane reakcije kritike, koji su nahvalili način na koji je afera otkrivena i diskreciju Lettermana, koji je na humorističan način uspio reći sve i ništa, zadržavši sve aktere u tajnosti. Supruzi Regini sve je priznao već ranije, a njenu reakciju je nemoguće dobiti.

03.10.2009. 11:18:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh