« Fun
objavljeno prije 12 godina
Poniženje

Let proveo sjedeći na WC-u

Fotografija vijesti
Više o

avioni

Amerikanac Gokhan Mutlu, koji nije dobio sjedalo u avionu tijekom petosatnog leta i morao je umjesto toga sjediti na WC školjki, tražio je od aviokompanije da mu isplati dva milijuna dolara odštete, jer je pretrpio ‘izuzetno poniženje’, piše Total portal.

Kada je Mutlu došao na aerodrom da se redovno prijavi za let New York-San Diego kompanije JetBlue u veljači, rečeno mu je da nema mjesta u avionu, navodi se u tužbi podnesenoj Vrhovnom sudu američke države New York. Putniku je odobreno da uđe u avion, pošto mu je jedan član posade pristao ustupiti mjesto. Međutim, nakon 90 minuta leta, pilot je rekao Mutluu da treba ustati s pomoćnog sjedala za osoblje i otići u toalet do kraja leta.

Pilot se naljutio na Mutluovo negodovanje i rekao mu da treba biti sretan što je uopće u avionu, navodi se u tužbi. ’U jednom trenutku u avionu su se osjetile turbulencije, a Mutlu je sjedio na WC školjki bez pojasa, što je uzrokovalo ogroman strah’, dodaje se u tužbi. Predstavnici aviokompanije nisu reagirali na tužbu.  (METRO)

13.05.2008. 21:21:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh