« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
BILI SMO

Let 3 u Laubi - Angela Merkel sere

Let3 postoji od 1987, izdali su 9 albuma i njihovi koncerti su apsolutno uvijek zabavni show spektakl sa vrlo kvalitetnom muzikom i provokativnim tekstovima

Let 3 u Laubi
Let 3 u Laubi (Suzana Svečnjak)
Više o

Let 3

,

koncert

,

Lauba

,

Angela Merkel sere

Sinoć su riječki rokeri Let 3 održali glazbeno-scenski spektakl pod nazivom "Angela Merkel sere" u zagrebačkoj Laubi.

Koncert je počeo u 22h i Letovci su odsvirali pjesme s novog albuma 2x zaredom. Nakon prvog službenog djela na binu je dovezen kip Angela Merkel sere te je uz ovacije publike Prlja pozvao ekipu da slobodno dođu da i njih "posere".

Uz pjesmu "Angela,Angela poseri se na nas " završio je prvi dio ovog glazbeno-scenskog spektakla. Inače, Let3 postoji od 1987, izdali su 9 albuma i njihovi koncerti su apsolutno uvijek zabavni show spektakl sa vrlo kvalitetnom muzikom i provokativnim tekstovima.

Drugi dio koncerta obilježili su hitovi poput "Vjeran pas", "Profesor Jakov", "999", "Nafta", "Izgubljeni" , "Pokvarena žena", "Izađi mala"... , za kraj su Letovci odsvirali "Sam u Vodi". Koncert je sveukupno trajao dva i pol sata, dva i pol sata zezancije, uživanja, odlične muzike. Ako još niste bili njihovom koncertu - sljedeći put ne propustite priliku. 

26.04.2015. 16:21:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh