« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
KONCERT

Lenny Kravitz sutra u Areni

Lenny zajedno sa svojom 'svitom' koja broji preko 70 ljudi, stiže danas u Zagreb kako bi barem jedan dan odmarao u našem glavnom gradu

Lenny stiže u Arenu
Lenny stiže u Arenu (AdriaEntertainment)
Više o

Lenny Kravitz

,

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

koncert

Koncert koji čekamo zaista predugo je pred vratima- sutra nas očekuje istinski ''rock and roll'' u izvedbi  Lenny Kravitza i njegovog sjajnog benda a pojačan Raphaelom Saddiqom, glazbenikom koji je i najveće bacio na koljena. Premijerni nastup ova dva glazbena majstora počinje u 20 sati a vrata dvorane za posjetitelje otvaraju se u 19 sati.

Lenny , zajedno sa svojom 'svitom' koja broji preko 70 ljudi, stiže danas u Zagreb kako bi barem jedan dan odmarao u našem glavnom gradu.  Turneja Black and White, osim što predstavlja odličan novi album, predstavlja do sada i najveću produkciju. U Zagreb dolazi sa 20 šlepera i 10 autobusa, a postavljanje pozornice počinje na dan koncerta u 6 ujutro.

Lenny na svakoj turneji vodi svog kuhara pa tako i na ovoj, koji će mu spremati razne delicije po njegovom ukusu. Što se tiče 'backstagea' tu je bio malo zahtjevniji: kako je Lenny dizajner interijera i uređuje unutrašnjost niza hotela i tvrtki, i to vrlo uspješno, jako je osjetljiv na prostore u kojima boravi. Tako su djevojke koje uređuju sobe dobile težak zadatak: urediti sobu Lenny Kravitza u 'funky' stilu. Sve mora biti veselo i šareno ali dozirano, sa 4 dvosjeda, 2 radna stola i čak 10 lampi raznih veličina i oblika. I to u prostoru od čak 64 kvadrata.

Lenny Kravitz, jedan od najpopularnijih rock glazbenika nove generacije, nastupit će u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji.
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,  te sutra na blagajni Arene koja radi od 9 ujutro. U prodaji su slijedeće kategorije ulaznica:
            PARTER: 250 kn
           
TRIBINE: 300 kn
           
LOŽE: 600 k

NE ZABORAVITE I NA NAŠE DRUGE SJAJNE KONCERTE:
TOM JONES -  Arena Zagreb, 21.11.2011.
SADE - Arena Zagreb, 22.11.2011.
WHITESNAKE - Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenija, 30.11.2011.
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE - Arena Zagreb, 8.12.2011.

 

16.11.2011. 13:06:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh