« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
COOL

Lego Life je nova društvene mreža za klince

Lego Life omogućuje dijeljenje fotografija konstruiranih od popularnih 'legića' i vidjeti fotografije drugih članova u mreži

Lego Life - društvena mreža za klince
Lego Life - društvena mreža za klince (Lego Life)
Više o

društvene mreže

,

Lego Life

Mnogima su LEGO kocke jedna od lijepih uspomena iz djetinjstva, dok današnjim klincima i klincezama drage igračke koje se mogu sklapati na određen način. Sada je poznati danski proizvođač kockica osmislio Lego Life, novu društvenu mrežu namijenjenu djeci od 5-13 godina.

Lego Life omogućuje dijeljenje fotografija konstruiranih od popularnih 'legića' i vidjeti fotografije drugih članova u mreži. Nude se razni kvizovi i izazovi za izgradnju pojedinih objekata. Što se tiče sigurnosti, jer društvena mreža ovakvog tipa može biti raj za pedofile i prevarante, ne brinite. Postoji nekoliko sigurnosnih razina zaštite i ograničenja:

  • Avatar nije u potpunosti razumljiva slika

  • Nije dopušteno objaviti bilo koju grupnu fotografiju bez posebnog dopuštenja moderatora

  • Uklanjaju se sve fotografije koje bi mogle sadržavati informacije vezane uz bilo koju mogućnost identifikacije prilikom dijeljenja

  • Komentari se mogu pisati samo pomoću posebnih Lego tipkovnica koje dopuštaju samo umetanje emotikona .



Zbog ovih ograničenja, možda društvene mreža ne djeluje previše zabavno poput Facebooka i Twittera za odrasle, ali kada se radi o sigurnost djece ne treba riskirati.

Ovdje možete preuzeti Lego Life aplikacije za iOS  i Android temeljene uređaje.

Piše: Sanja Ledinek
20.02.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh