« Život
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
OSJEĆAM SE HIGH ...

Lažne droge koje se mogu slobodno kupiti - recenzija

Naš londonski kolega "žrtvovao" se za članak, pribavivši neke od legalnih proizvoda i evo kakve su njegove ocjene nakon konzumacije

Wicked
Wicked (MWN)
Više o

sintetička marihuana

,

lažna marihuana

,

sintetički kanabis

,

lažni kokain

,

lažni ecstasy

,

Snow Blow

,

Blessed

,

Wicked

,

Green Ice

Droga je zlo, i malo se ljudi na svijetu ne slaže s tim. Stoga, ako niste neki od šefova kolumbijskih ili meksičkih kartela, možda ste odlučili probati neku od zamjenskih varijanti koje se nalaze u slobodnoj prodaji.

Naš londonski kolega "žrtvovao" se za članak, pribavivši neke od legalnih proizvoda i evo kakve su njegove ocjene nakon konzumacije.

Lažni ecstasy

Proizvod: Blessed (pilule)

Ocjena: bolje prepustiti nekome bez avanturističkog duha

Biljni pripravak koji, navodno, izaziva učinak kao i ilegalna droga ecstasy. Ukratko, ne vrijedi ništa. U najboljem slučaju osjetit ćete porive koje možete izazvati i malo jačom instant kavom. Učinak ne čudi, jer je jedan od glavnih sastojaka upravo kofein.

Lažni kokain

Proizvod: Snow Blow

Ocjena: mjesto mu je iza pulta

Veseli hippy prodavač mi je preporučio da se ne mučim s tim, jer su "svi dobri ionako već povučeni s tržišta". Vjerojatno je pritom mislio na Mephedron, između ostalog. Ako baš morate probati kokain, navodno postoji sjajan kokainski bar u ulici Route 36 u bolivijskom La Pazu, ovo slobodno propustite.

Lažna marihuana

Proizvod: Wicked, Green Ice

Ocjena: totalni smijeh

Baš je lažna marihuana bila predmet mog skepticizma, jer i inače nisam neki ljubitelj osjećaja koji pruža kanabis. No, pripravci su me brzo razuvjerili, jer sam se u trenu počeo osjećati euforično, zahvaljujući sastojku JWH-018 koji se obično nalazi u sintetičkom kanabisu.

Nakon par dimova bit ćete jako veseli i prpošni, nasmijani kao pravi drogirani idiot. Budite spremni na posljedice, tipa užasno suhih usta, izuzetne osjetljivosti kože (što i ne mora biti uvijek loše) i priličnim odsustvom koordinacije pokreta.

Piše: Richard Peckett/Metro World News
14.11.2011. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh