« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
ZRĆE

Lady Gaga warm up party u Aquariusu

Obucite se kao Lady Gaga, a onog najboljeg i najmaštovitijeg očekuju i vrijedne nagrade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Aquarius

,

Zrće

,

Lady Gaga

,

Ratko Mladić uhićenje

Sezona zabave i partija već je odavno otvorena na najpopularnijoj plaži na hrvatskom Jadranu - plaži Zrće, dok se najbolji tulum očekuje upravo ove subote u popularnom klubu Aquarius. Budite Lady Gaga na  'be Lady Gaga' partiju koji je samo uvertira u najočekivaniji koncert 2010.- koncert Lady Gage u zagrebačkoj Areni 5. studenog.

Dođite 24.srpnja na Zrće u klub Aquarius, zabavite se uz zvukove mega popularne pjevačice, maskirajte se u Lady Gagu i izazivajte baš poput nje, zaplešite pod 'disko palicom' ove nove pop kraljice. Oni koji se u najatraktivnijem klubu ove popularne turističke destinacije maskiraju u  Lady Gagu, ulaze u izbor za najbolje kreacije koje će biti bogato nagrađene, a u fondu nagrada su: USB Lady Gaga special edition, ulaznice, majice i CD-i.

Lady Gaga, jedna od najvećih pop ikona današnjice u jesenskom dijelu svoje Europske turneje 05. studenog posjetit će Zagreb i prirediti neponovljiv spektakl godine.

Ulaznica još uvijek ima u prodaji na parteru (500 kn) i gornjim tribinama (370 kn), a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem weba na www.eventim.hr.

Za informacije o turneji i ulaznicama posjetite: www.ladygaga.com  i www.lupapromotion.com.

23.07.2010. 17:35:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh