« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
smijeh u dnevniku

Saša Kopljar i kvrgave tikvice

Fotografija vijesti
Više o

Dnevnik Nove TV

,

smijeh voditelja

,

Saša Kopljar

'Iskrivljeni krastavac, ne baš okrugla lubenica i kvrgava tikvica nisu više europski neprijatelji..' i bio je to veseli početak kraja za Sašu Kopljara. Jučerašnja najava priloga u Dnevniku Nove TV dokazala je koliko je dovoljno da se čovjek potpuno otme kontroli. Kako kažu kolege, Kopljaru je jučer bila paklena srijeda, cijeli je dan imao problema s izgovaranjem riječi 'automobilski', a raspad sistema nastupio je najavom priloga o čudnovatim 'stvorenjima' na policama trgovina.

Kakve su se Kopljaru asocijacije vrzmale po glavi mogli bismo zaključiti, no definitivno ga je iz takta izbacila najava o 'najvećoj pjevačici' - Arethi Franklin. Tu mu je pukao film, a asocijacije dosegle vrhunac pa je realizator vijest pustio bez tona jer se voditelj nije mogao skoncentrirati pročitati tekst do kraja. Da je smijeh zarazan dokazala je Marija Miholjek, suvoditeljica, koja se nakon najave o festivalu u Kambodži jednako suzdržavala da joj ne pobjegne smijeh.

Definitivno možemo zaključiti da je jučerašnji voditeljski dvojac osigurao Dnevniku reklamu kakvu se ne može platiti, a priznajte da bi i vama uz navedene izraze pobjegle neke zločeste vesele ideje.  (metro portal)

13.11.2008. 11:07:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh