« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Kvartovska subota u CZK Novi Zagreb

Odabir umjetnika napravljen je po kriteriju osebujnosti, umjetničkom dosegu te zanimljivosti osobnih biografija

Ubojstvo u klubu Zrikavac
Ubojstvo u klubu Zrikavac (CZK Novi Zagreb)
Više o

CZK Novi Zagreb

,

kvartovska subota

Knjiga PRIČE IZ ATELJEA autorice Aleksandre Puizine Vitez zbirka je razgovora s 23 istaknuta hrvatska likovna umjetnika koji su u posljednjih pedesetak godina obilježili likovna područja u kojima su stvarali.

Odabir umjetnika napravljen je po kriteriju osebujnosti, umjetničkom dosegu te zanimljivosti osobnih biografija. Kratke priče umjetnika donose sjećanja i viđenja ne samo procesa stvaranja likovnih djela, već i kroniku života Zagreba u specifičnom vremenu Akademije likovnih umjetnosti te svjedočenja o likovnim, književnim i drugim istaknutim umjetnicima 20. stoljeća.

Krimi-triler predstava

Ubojstvo u klubu Zrikavac

Subota, 15. veljače 2020. u 19 sati

(Velika dvorana CZK Novi Zagreb)

Nakon što je u klubu počinjeno ubojstvo - pet sumnjivaca je privedeno za ispitivanje. Svatko od njih će ispričati svoju verziju priče I reći što je vidio da se dogodilo. Kome vjerovati? Čije oči i jezik lažu? Hoćete li vi znati tko je ubojica iako ste u publici?

Dobar krimi-triler svi volimo, posebice u vrijeme fašnika kada nakon što ih stavimo, ipak padnu sve maske! Stray G.O.A.T. začinit će stvari i zaplesti radnju tako da će vam pomutiti pamet i ostaviti vas plitka daha u plućima. Tik-tak, tik-tak...

Amaterska dramska grupa Stray G.O.A.T. skupina je mladih glumaca od 18-24 godine, a pozivaju vas na BESPLATNU predstavu u Centar za kulturu.

Glume:
Matea Tkalčević, Ivan Koić, Mika Miladinov, Luka Mađer, Kristian Lučić, Dora Šikulec, Paula Drvenkar.
Tekst i režija: Paula Drvenkar

11.02.2020. 14:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh