« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina
KAO PTIČICA

Kutle pušten iz pritvora

Tajkun je navodno uhićen u vezi sa slučajem premlaćivanja Josipa Galinca, ali je utvrđeno da s time nema veze pa je pušten iz pritvora

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Biljana Gaurina, CROPIX)
Više o

Miroslav Kutle

,

Gradski podrum

,

Josip Galinec

,

puštanje na slobodu

,

nepravomoćna osuda

Zagrebačka policija večeras je pustila Miroslava Kutlu koji je noćas uhićen na području Vrgorca. Iz Odjela za odnose s javnošću PU zagrebačke potvrđeno je kako kriminalističkom obradom nisu utvrđeni razlozi za podizanje kaznene prijave. Miroslav Kutle sinoć je uhićen na temelju potrage koju je raspisala zagrebačka policija, koja je imala indicije da Kutle ima korisna saznanja za određena kaznena djela gospodarskog karaktera, objasnili su iz policije.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o slučaju premlaćivanja predsjednika Uprave Industrogradnje Josipa Galinca, kojeg su dvojica nepoznatih napadača prošlog rujna pretukla i teško ozlijedila. Policija je početkom ovog tjedna raspisala nagradu od 50.000 kuna za korisne informacije koje bi pomogle u razrješavanju slučaja premlaćivanja Galinca.

Kutle je danas na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora zbog malverzacija u tvrtci 'Gradski podrum', no kako je riječ o kazni manjoj od pet godina pravomoćnost presude čekat će na slobodi.

Izvor: Hina

18.06.2009. 23:47:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh